Menu

Jedilnik

Jedilnik 20. 5.- 26. 5. .doc 165.9KB
Jedilnik 27.5. - 2. 6. 2024.doc 166.2KB



JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA

20. - 26. 5. 2024


PONEDELJEK:

ŠPARGLJEVA JUHA, MESNO-ZELENJAVNA RIŽOTA, ZELENA SOLATA

vsebuje: listno zeleno, pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

TOREK:

KOSILO PO IZBORU ENE OD ZMAGOVALCEV TOMBOLE

GA. ANTONIJE MUŽAN PREŽELJ:

BROKOLI JUHA, OCVRTI KALAMARI, FRANCOSKA SOLATA, KREMNA REZINA

vsebuje: pšenično moko - gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

SREDA:

KOSILO PO IZBORU ENE OD ZMAGOVALCEV TOMBOLE

GA. VIDE ROBLEK:

JUHA, PIŠČ. FILE NA ŽARU, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA

vsebuje: listno zeleno, jajca, pšenično moko-gluten, laktoza

 

ČETRTEK:

VAMPI, POLENTA, ZELENA SOLATA

vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

PETEK:

OHROVTOVA JUHA, GRATINIRANE TESTENINE Z OREHI IN SKUTO, KOMPOT

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

SOBOTA:

JUHA, ČEVAPČIČI, PEČEN KROMPIR, ŠOBSKA SOLATA, PEČENE BUČKE

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

NEDELJA:

GOVEJA JUHA, KUHANA GOVEDINA, TLAČEN  KROMPIR, DUŠENO SLADKO ZELJE

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 


Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.

ŽELIMO VAM DOBER TEK.


V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE

NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )