Jedilnik
JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA
23. 6. – 29. 6. 2025
PONEDELJEK:
GOVEJI TRAKCI V ČEBULNI OMAKI, ŠIROKI REZANCI, SOLATA
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
TOREK:
PERUTNINSKI RAŽNJIČI, DŽUVEČ RIŽ, SOLATA
vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza
SREDA:
KURJA JUHA, PEČENA SV. REBRA, KROMPIR S KUMARAMI V SOLATI
vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza
ČETRTEK:
BORANJA Z MESOM, POLENTA, SOLATA, PUDING
vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena
PETEK:
ŠPARGLJEVA JUHA, PEČEN RIBJI FILE, KROMPIR Z BLITVO
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
SOBOTA:
PASULJ S SUHIM MESOM, PECIVO, KRUH
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
NEDELJA:
GOVEJA JUHA, DUŠENA GOVEDINA, ZDROBOVA ROLADA, SOLATA
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.
ŽELIMO VAM DOBER TEK.
V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE
NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )