Jedilnik
JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA
21. 4. – 27. 4. 2025
PONEDELJEK – VELIKONOČNI PONEDELJEK
JUHA, OCVRTI PARIŠKI ZREZEK, MLADO ZELJE S KROMPIRJEM V SOLATI
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
TOREK:
PREŽGANKA Z JAJCEM, ŠPINAČNI RAVIOLI V DROBNJAKOVI OMAKI, SOLATA
vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza
SREDA:
GOVEJI ZREZEK V ČEBULNI OMAKI, DUŠEN RIŽ-TRI ŽITA, SOLATA
vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza
ČETRTEK:
SEGEDIN GOLAŽ, KUHAN KROMPIR, DOMAČA SLADICA
vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena
PETEK:
ZELENJAVNA JUHA, GRATINIRANE SKUPTNE PALAČINKE, SADNA SOLATA
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
SOBOTA:
CVETAČNA JUHA, MESNI POLPET, ŠOBSKA SOLATA
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
NEDELJA:
GOVEJA JUHA, KUHANA GOVEDINA, DUŠENO SLADKO ZELJE, TLAČEN KROMPIR
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.
ŽELIMO VAM DOBER TEK.
V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE
NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )