Jedilnik

JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA

21. 4. – 27. 4. 2025

 

 

 

PONEDELJEK – VELIKONOČNI PONEDELJEK

JUHA, OCVRTI PARIŠKI ZREZEK, MLADO ZELJE S KROMPIRJEM V SOLATI

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

TOREK:

PREŽGANKA Z JAJCEM, ŠPINAČNI RAVIOLI V DROBNJAKOVI OMAKI, SOLATA

vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

SREDA:

GOVEJI ZREZEK V ČEBULNI OMAKI, DUŠEN RIŽ-TRI ŽITA, SOLATA

vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

ČETRTEK:

SEGEDIN GOLAŽ, KUHAN KROMPIR, DOMAČA SLADICA

vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

PETEK:

ZELENJAVNA JUHA, GRATINIRANE SKUPTNE PALAČINKE, SADNA SOLATA

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

SOBOTA:

CVETAČNA JUHA, MESNI POLPET, ŠOBSKA SOLATA

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

NEDELJA:

GOVEJA JUHA, KUHANA GOVEDINA, DUŠENO SLADKO ZELJE, TLAČEN KROMPIR

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

 

 

 

 

 

 

 

Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.

ŽELIMO VAM DOBER TEK.

 

V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE

NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )