Jedilnik

JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA

23. 6. – 29. 6. 2025

 

 

 

PONEDELJEK:

GOVEJI TRAKCI V ČEBULNI OMAKI, ŠIROKI REZANCI, SOLATA

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

TOREK:

PERUTNINSKI RAŽNJIČI, DŽUVEČ RIŽ, SOLATA

vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

SREDA:

KURJA JUHA, PEČENA SV. REBRA, KROMPIR S KUMARAMI V SOLATI

vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

ČETRTEK:

BORANJA Z MESOM, POLENTA, SOLATA, PUDING

vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

PETEK:

ŠPARGLJEVA JUHA, PEČEN RIBJI FILE, KROMPIR Z BLITVO

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

SOBOTA:

PASULJ S SUHIM MESOM, PECIVO, KRUH

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

NEDELJA:

GOVEJA JUHA, DUŠENA GOVEDINA, ZDROBOVA ROLADA, SOLATA

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.

ŽELIMO VAM DOBER TEK.

 

V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE

NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )