Jedilnik

JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA

14. 7. – 20. 7. 2025

 

 

 

PONEDELJEK:

ZDROBOVA JUHA, ŠPAGETI PO BOLONJSKO, SOLATA

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

TOREK:

PIŠČ.BEDRO BREZ KOSTI NA ŽARU, BUČKE V OMAKI, PIRE KROMPIR

vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

SREDA:

JETRCA V OMAKI, POLENTA, SOLATA

vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

ČETRTEK:

PURANJA PEČENKA, PEČEN KROMPIR, KUMARE V SOLATI

vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

PETEK:

GOBOVA JUHA, SOJINI POLPETI, STROČJI FIŽOL V SOLATI

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

SOBOTA:

DIVJAČINSKI GOLAŽ, SLANI SIROVI ŠTRUKLJI, SOLATA

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

NEDELJA:

GOVEJA JUHA, KUHANA GOVEDINA, PRAŽEN KROMPIR, BRUSNICE

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.

ŽELIMO VAM DOBER TEK.

 

V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE

NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )