Jedilnik
JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA
14. 7. – 20. 7. 2025
PONEDELJEK:
ZDROBOVA JUHA, ŠPAGETI PO BOLONJSKO, SOLATA
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
TOREK:
PIŠČ.BEDRO BREZ KOSTI NA ŽARU, BUČKE V OMAKI, PIRE KROMPIR
vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza
SREDA:
JETRCA V OMAKI, POLENTA, SOLATA
vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza
ČETRTEK:
PURANJA PEČENKA, PEČEN KROMPIR, KUMARE V SOLATI
vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena
PETEK:
GOBOVA JUHA, SOJINI POLPETI, STROČJI FIŽOL V SOLATI
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
SOBOTA:
DIVJAČINSKI GOLAŽ, SLANI SIROVI ŠTRUKLJI, SOLATA
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
NEDELJA:
GOVEJA JUHA, KUHANA GOVEDINA, PRAŽEN KROMPIR, BRUSNICE
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.
ŽELIMO VAM DOBER TEK.
V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE
NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )