Jedilnik

JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA

15. 9. – 21. 9. 2025

 

PONEDELJEK:

VAMPI PO TRŽAŠKO, PIRE KROMPIR, SOLATA, DOMAČE PECIVO

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

TOREK:

GOVEJI ZREZKI V ČEBULNI OMAKI, ŠIROKI REZANCI, SOLATA

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

SREDA:

BROKOLI JUHA, PEČEN PIŠČANČJI FILE, OCVRTKI, SOLATA

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

ČETRTEK:

JUHA, MLETA PEČENKA, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA

vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

PETEK:

PARADIŽNIKOVA JUHA, GRATINIRANE PALAČINKE S SKUTO, KOMPOT

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

SOBOTA:

PASULJ S SUHIM MESOM, DOMAČ KRUH, PECIVO

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

NEDELJA:

GOVEJA JUHA, PURAN ORLI, PRAŽEN KROMPIR, SOLATA

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

 

 

 

 

Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.

ŽELIMO VAM DOBER TEK.

 

V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE

NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )