Jedilnik

JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA

9. 6. – 15. 6. 2025

 

 

 

PONEDELJEK:

JUHA PREŽGANKA, PIŠČANČJI FILE V OMAKI, ŠPINAČNI RAVIOLI, SOLATA

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

TOREK:

ŠPARGLJEVA JUHA, KROMPIRJEVA MUSAKA, MLADO ZELJE V SOLATI

vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

SREDA:

SVINJSKI KARE NA ŽARU, PEČEN KROMPIR, SOLATA

vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza

 

ČETRTEK:

TELEČJA OBARA, AJDOVI ŽGANCI, DOMAČE PECIVO

vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

PETEK:

ZELENJAVNA JUHA, GRATINIRANE TESTENINE S SKUTO IN OREHI, KOMPOT

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

SOBOTA:

PURANJI FILE PO PARIŠKO, PARADIŽNIKOVA SOLATA, PUDING

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

NEDELJA:

GOVEJA JUHA, KUHANA GOVEDINA, TLAČEN KROMPIR, STROČJI FIŽOL V OMAKI

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.

ŽELIMO VAM DOBER TEK.

 

V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE

NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )