Jedilnik

JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA

27. 10. – 2. 11. 2025

 

PONEDELJEK:

ZDROBOVA JUHA, PEČEN SV. ZREZEK, AJDOVA KAŠA Z GOBAMI, SOLATA

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena 

TOREK:

ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, SOLATA

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

SREDA:

BUČNA JUHA, PEČEN PIŠČANEC, MLINCI, DUŠENO SLADKO ZELJE

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

ČETRTEK:

JOTA S KISLO REPO, SUHO MESO, DOMAČI KRUH, PECIVO

vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

PETEK:

FIŽOLOVA JUHA, SIROVI ŠTRUKLJI, KOMPOT

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

SOBOTA:

JUHA, PURANJI ZREZEK ORLY, ZELJE S KROMPIRJEM V SOLATI, PUDING

vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena

 

NEDELJA:

GOVEJA JUHA, KUHANA GOVEDINA, PRAŽEN KROMPIR, SOLATA

vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena

 

 

 

 

Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.

ŽELIMO VAM DOBER TEK.

 

V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE

NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )