Jedilnik
JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA
15. 9. – 21. 9. 2025
PONEDELJEK:
VAMPI PO TRŽAŠKO, PIRE KROMPIR, SOLATA, DOMAČE PECIVO
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
TOREK:
GOVEJI ZREZKI V ČEBULNI OMAKI, ŠIROKI REZANCI, SOLATA
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
SREDA:
BROKOLI JUHA, PEČEN PIŠČANČJI FILE, OCVRTKI, SOLATA
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
ČETRTEK:
JUHA, MLETA PEČENKA, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA
vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena
PETEK:
PARADIŽNIKOVA JUHA, GRATINIRANE PALAČINKE S SKUTO, KOMPOT
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
SOBOTA:
PASULJ S SUHIM MESOM, DOMAČ KRUH, PECIVO
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
NEDELJA:
GOVEJA JUHA, PURAN ORLI, PRAŽEN KROMPIR, SOLATA
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.
ŽELIMO VAM DOBER TEK.
V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE
NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )