Jedilnik
JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA
27. 10. – 2. 11. 2025
PONEDELJEK:
ZDROBOVA JUHA, PEČEN SV. ZREZEK, AJDOVA KAŠA Z GOBAMI, SOLATA
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
TOREK:
ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, SOLATA
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
SREDA:
BUČNA JUHA, PEČEN PIŠČANEC, MLINCI, DUŠENO SLADKO ZELJE
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
ČETRTEK:
JOTA S KISLO REPO, SUHO MESO, DOMAČI KRUH, PECIVO
vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena
PETEK:
FIŽOLOVA JUHA, SIROVI ŠTRUKLJI, KOMPOT
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
SOBOTA:
JUHA, PURANJI ZREZEK ORLY, ZELJE S KROMPIRJEM V SOLATI, PUDING
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
NEDELJA:
GOVEJA JUHA, KUHANA GOVEDINA, PRAŽEN KROMPIR, SOLATA
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.
ŽELIMO VAM DOBER TEK.
V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE
NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )
