Jedilnik
JEDILNIK ZAVODA SV. MARTINA
9. 6. – 15. 6. 2025
PONEDELJEK:
JUHA PREŽGANKA, PIŠČANČJI FILE V OMAKI, ŠPINAČNI RAVIOLI, SOLATA
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
TOREK:
ŠPARGLJEVA JUHA, KROMPIRJEVA MUSAKA, MLADO ZELJE V SOLATI
vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza
SREDA:
SVINJSKI KARE NA ŽARU, PEČEN KROMPIR, SOLATA
vsebuje: pšenično moko-gluten, jajca, laktoza
ČETRTEK:
TELEČJA OBARA, AJDOVI ŽGANCI, DOMAČE PECIVO
vsebuje: pšenično moko – gluten, jajca, laktoza, listna zelena
PETEK:
ZELENJAVNA JUHA, GRATINIRANE TESTENINE S SKUTO IN OREHI, KOMPOT
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
SOBOTA:
PURANJI FILE PO PARIŠKO, PARADIŽNIKOVA SOLATA, PUDING
vsebuje: laktozo, pšenično moko-gluten, jajca, listna zelena
NEDELJA:
GOVEJA JUHA, KUHANA GOVEDINA, TLAČEN KROMPIR, STROČJI FIŽOL V OMAKI
vsebuje: pšenično moko -gluten, jajca, laktoza, listna zelena
Pridružujemo si pravico pri morebitni spremembi jedilnika.
ŽELIMO VAM DOBER TEK.
V PRIMERU ODPOVEDI KOSIL PROSIMO POKLIČITE
NA TEL: 04/577-84-18 ( KUHINJA )